U bent hier // Links // De Lindeboom

Welkom bij 'De Lindeboom' Apotheek

Doorheen de tijd kennen we de lindeboom als een robuuste, oude en heilzame boom. In bijna elk dorp sierde deze prachtige inheemse boom vroeger het dorpsplein omdat hij gold als een symbool van communicatie en gemeenschapszin. Een lindeboom werd gezien als een beschermer van huizen en mensen.
De lindeboom staat voor stevigheid en gezondheid. In de wereld van de geneeskrachtige kruiden zijn heel wat heilzame combinaties terug te vinden die zijn afgeleid van de lindeboom (bv. lindebloesem). We willen met De Lindeboom Apotheken bovenstaande sterke betekenis van de lindeboom alle eer aandoen, gekaderd in een farmaceutische zorg.

Met De Lindeboom Apotheken willen we de referentie zijn voor kwaliteitsvolle apotheken, waar dagelijks 70 apotheekteams, gedreven door een duidelijke missie, borg staan voor uitmuntende begeleiding van de gezondheid van zowel de individuele patiënt als van de residenten in de woon-en zorgcentra.

 

"Patiëntenzorg - vertrouwen - solidariteit"

In deze drie pijlers vinden wij onze bestaansreden en hierop bouwen wij verder aan onze toekomst. De Lindeboom wil bovendien als 'sociale apotheek' de nummer één zijn op vlak van patiëntenzorg, in een sfeer van vertrouwen en met bijzondere aandacht voor de zwaksten in onze samenleving. 

 


Mission Statement

De Lindeboom Apotheek is een innovatieve onderneming waar professionele medewerkers een meerwaarde vervullen bij het afleveren en verdelen van geneesmiddelen en gezondheidsproducten met een preventieve en curatieve werking.

De Lindeboom Apotheek wil een preferente rol in de eerstelijnsgezondheidszorg vervullen met specifieke aandacht voor de zelfzorg en gezondheidspreventie. Daarenboven blijft zij haar marktregulerende rol opnemen.

De Lindeboom Apotheek stelt de gezondheid en het welzijn van haar cliënteel prioritair. Haar cliënteel heeft hierbij recht op doorgedreven farmaceutische dienstverlening: kwalitatieve medicatiebegeleiding en -bewaking, gezond advies en uitmuntende farmaceutische zorg toegankelijk voor iedereen.

De Lindeboom Apotheek reikt verschillende distributiekanalen aan om geneesmiddelen en gezondheidsproducten op de meest efficiënte en voordelige wijze tot bij de cliënt te brengen.

De Lindeboom Apotheek draait als lerende organisatie op gemotiveerd talent, dat dagelijks de missie van de vennootschap omzet in de praktijk en ook in de toekomst de nieuwe uitdagingen binnen het 'Zorg & Farma concept' zal waarmaken.

De Lindeboom Apotheek vindt het noodzakelijk om een gezond financieel draagvlak te creëren om haar mission statement te kunnen realiseren met respect voor de belangen van al haar stakeholders (cliënten, aandeelhouders, personeelsleden).

 

Individuele Medicatie Voorbereiding

Je medicatie per innamemoment voor jou verpakt.

Individuele Medicatievoorbereiding (IMV) is het verpakken van medicatie in plastic zakjes. Elk medicatiezakje bevat de geneesmiddelen die je op een bepaald moment dient in te nemen. Op elk zakje staan datum en tijdstip van inname vermeld, maar ook welke geneesmiddelen het bevat, hoe de tabletten of capsules eruit zien en hoeveel van elk er in zitten. Als het tijd is voor je medicatie scheur je het zakje eenvoudig van de streng, je opent het en je hebt alle nodige geneesmiddelen meteen in de hand.

 

Reserveer online

Wist je dat je heel eenvoudig medicatie kan reserveren?

Via de zoekfunctie vind je de gewenste producten, waarna je heel eenvoudig de reservatie kunt afwerken.

Van zodra we de reservatie ontvangen, sturen we een bevestiging via e-mail of sms. We zorgen er dan voor dat jouw producten zo snel mogelijk klaar staan, in de door jou gekozen apotheek.

 

⇒ om te reserveren klik hier.

 

Samenwerking

De Lindeboom Apotheek werkt nauw samen met 'Apotheek Vivantia' en 'Apotheek In het Zwaard' en maken samen deel uit van de 'Surpluspartners' met vestigingen over gans Vlaanderen. Voor meer informatie over onze apotheken surf naar www.surplusgezondheid.be. Je vindt er ook talrijke gezondheidstips,

We helpen je graag verder!